Aktivoi Juha Sipilä ja hallitus eroamaan äänestämällä Paavoa

Juha Sipilän hallituksen saavutuksiin kuuluvat aktiivimalli, liikennekaari, soten yksityistämisvimma, leikkaukset koulutuksesta ja osaamisesta, leikkaukset lomarahoista jne. Kun nyt sitten kansainvälinen suhdannekäänne on tapahtunut, ylpeilee hallitus tekosillaan, joilla ei ole juurikaan tekemistä suhdannekäänteen kanssa. Monet ovatkin pitäneet Sipilän hallitusta Suomen historian heikoimpana.

Hienoa on kuitenkin, että YLE:n haastattelussa Juha Sipilä kytki jatkamisensa Matti Vanhasen vaalimenestykseen. Mikäli Matti pärjää huonosti tai erityisen huonosti saamme muutoksen. Erityisen huonosti Matti pärjää, jos Paavo Väyrynen menestyy paremmin. Kansalaisilla on siis syytä jättää aktivointiääni Paavolle.

On muuten mielenkiintoista, että suurten mediatalojen tekemät gallupit loistavat poissaolollaan. Ellei sellaiseksi lasketa Helsingin Sanomien järjestämää omaa äänestystä post-it lapuilla oikealla ennakkoäänestyspaikalla Postitalolla. Ensin ääni valtion oikeaan uurnaan ja sitten HS:n uurnaan. Aikookohan HS järjestää omat vaalit myös varsinaisena vaalipäivänä? Harkintakyky näyttää pettäneen taas HS:n toimituksessa.

jukkakleppalahti
Sitoutumaton Kerava

TkT, Innovaatioasiantuntija ja tutkija. Opi perusasiat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu