Jukka Leppälahti Innovaatiokyvykkyys kansalliseksi vahvuudeksi!

Kaikki blogit puheenaiheesta Äijäfeminismi

Tasa-arvo etenee aimo harppauksin?

Tasa-arvo Suomessa etenee aimo harppauksin. Tämän päivän uutisissa kerrotaan mm., että noin 8500 naista on hekenut Raaseporissa sijaitsevalle SuperShe saarelle (kuva). Kuinka ollakaan samana päivänä on YLEllä uutinen vain miehille suunnatusta äijäleiristä (kuva).

Mikä onkaan parempi tapa edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kuin laittaa miehet ja naiset omille leireilleen.

Haluan olla epäkorrekti

Kuulin, että eräässä opiskeluajoilta asti toimineessa 5-kymppisten äijäkerhossa oli lyhyt keskustelu siitä otetaanko toimintaan jatkossa mukaan myös naisia? Hetken pohdinnan jälkeen muutama porukan jäsen totesi:

"Ei oteta, koska sen jälkeen emme enää voi puhua vapaasti."

YLE:n toimittaja Sanna Ukkola kirjoitti tällä viikolla siitä, kuinka suvaitsemattomuus ja herkkänahkaisuus ovat ottaneet tilaa kaikkialla. Mainonnan, poliittisen retoriikan ja sitä kommentoivan puheen on oltava sisäsiistiä, sillä herkimmät ihmiset tarvitsevat jo suojapaikkoja rumalta puheelta.

Viikko Antti Rinteenä alkaa!

Katsotaan hyväksyykö Uuden Suomen toimitus puheenaiheen "Äijäfeminismi", mutta toivon todella että hyväksyy. 

Tulevalla viikolla olen siis Antti Rinne, sosialidemokratian vahva uudistaja, demarien "jytkyn" tuleva sielu sekä tulenpalava äijäfeministi primus inter pares. Näiden lisäksi olen kaikkea muutakin mitä Antti Rinne on: hänessä tuntuu olevan ikuisesti uusia kerroksia, kuin Matti Vanhasen uuniperunasuhteessa ja seksuaalikäyttäytymisessä (sikäli kun siitä tiedämme).

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä