Jukka Leppälahti Innovaatiokyvykkyys kansalliseksi vahvuudeksi!

Kaikki blogit puheenaiheesta Luonnon kantokyky

Tuulivoimalat ja luonnon monimuotoisuus

Tuulivoimaloista metsässä on enemmän haittaa kuin hyötyä, näin todetaan Saksassa, kun asioita tuulivoiman ympärillä on syvällisemmin alettu ymmärtää. Tuulivoimasta on kehkeytymässä ongelma, kun hyötykin on jäämässä alhaiseksi, 1,4 % perusvoiman osuuteen tuulivoiman osalta, koska tuulisähkö ilman varastointimahdollisuutta vastaa kysyntään vain 14% osuudella!?

 

Rajat kiinni? Punavihreiden maahanmuuttodilemma

Olen seurannut paljon tätä pakolaiskeskustelua ja kannan korteni kekoon ihmettelemällä. Kyllästyin keskusteluun, jossa tarvitsee todistella eettistä paremmuuttaan ja kohottaa itsetuntoaan ylitsevuotavalla humaaniudella ja maahanmuuttomynteisyydellä. Tiedettä ja omaa järkeä saa käyttää.

Miksi samat ihmiset, jotka puhuvat ympäristön suojelemisesta ja kestävästä kehitetyksestä haluavat edistää maapallon ylikansoittumista? He haluavat tukea kehittyvien maiden hallitsematonta lisääntymistä ottamalla tänne kaikki ihmiset, joita kotimaat eivät enää pysty elättämään.

Suomi on kaikilla aloilla kehittynyt - vain ihminen on jäänyt jälkeen

Jos haluat pysyä elämässä kiinni, älä äänestä prosentteja, älä tilastoja, vaan äänestä ihmistä, tunneälyä. Kulttuuriin on panostettava, jotta estäisimme sen, että valtapääoma kahmii elämän oikeuden. Työllistämistä emme saavuta puheilla. Nyt maailma jakautuu köyhiin ja rikkaisiin. Näissä eduskuntavaaleissa on äänestettävä arvoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä