Jukka Leppälahti Innovaatiokyvykkyys kansalliseksi vahvuudeksi!

Kaikki blogit puheenaiheesta Makkara

Hyönteisleipäharhautus

Perinteistä kinkkua sulatellessa on hyvä huomata kuinka meitä yritetään manipuloida keksimällä uusia "innovatiivisia" ruokavillityksiä, joihin pitäisi sitten mennä mukaan. Hyönteisistä valmistettuja elintarvikkeita on kehitelty paljon maailmalla ja tähän on sitten Suomessakin sotkeuduttu. Kukin päättää itse mitä syö mutta käsitteitä ei pidä sotkea kuluttajia harhauttavalla tavalla kuten nyt esim Fazer näyttää tekevän.

Makkarasota vai ei?

Viime viikon Iltiksessä oli artikkeli mm. Lappeenrannan makkarasodasta, jossa valiteltiin puolueiden jakavan ilmaista makkaraa ja muiden torimyyjien kärsivän tästä. Myös muuta einettä jaetaan kansalaisille vastikkeetta: hernekeittoa, piparia, kahvia, pulla ja karkkeja. Mitä sitten? Luulisi kaikkien olevan tietoisia, että vaalitilaisuuksissa vaaliteltoille ihmisiä houkutellaan juuri tämän kaltaisilla tarjoiluilla ja muiden torimyyjien pitäisi huomioida tämä.

Turkkila, Niinistö ja halpa makkara

         Koska PS keulakuva Putkinen harrasti Pressiklubissa poliitikon kiusaamista ruokavaliolla toistellen vitsiä luomuporkkanoista joita hänen uudelleenkoulutustilaisuudessaan tarjottaisiin Ville Niinistölle on syytä vähän tarkastella persuja ja heidän jatkuvaa makkaransyönnin esilläpitoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä