Jukka Leppälahti Innovaatiokyvykkyys kansalliseksi vahvuudeksi!

Kaikki blogit puheenaiheesta SOTE JA VALINNANVAPAUS

Vapaus valita

Myös Mäntyharjusta ollaan kiinnostuneita. Tunnustella aina voi. Kukaan ei tiedä mihin Soteuudistus etenee ja mitä se tarkoittaa loppujen lopuksi. Tottakai yksityiset näkevät tulevaisuuden ja kasvavan vanhusväestön. Keskittyykö varsinkin terveyspalvelut pidemmässä kaavassa isompiin keskuksiin. Itse toivoisin vanhuspalveluihin oikeaa valinnanvapautta. Että paikkakunnalla olisi sekä julkista kuin yksityistä vanhuspalvelua. Valinnanvapaus ei saa tarkoittaa, että joutuu pois omalta paikkakunnaltaan.

Pakollinen maksu veron nimellä ylen palveluista

Eilen taas käytiin moniäänistä keskustelua ylen palvelujen tuottamisesta ja etenkin pakkoverosta.  Perussuomalaisten parista on nostettu uudelleen esiin ylen pakkoveron poistaminen ja siirtyminen maksmaisessa maksukortin taakse.  Tämän ei pitäisi olla mitenkään ristiriidassa esimerkiksi vireillä olevan soten valinnan vapauden kanssa.  Myös sotessa tuotetaan palveluja, jossa asikas voisi valita palveluntuottajan ja luonnollisesti maksu on siten vapaaehtoiseen valintaan perustuva.  Miksi ylen palveluntuottajana, erillisenä yhtiönä, on jäätävä eriasemaan?  

Arkadianmäerllä hulluutta ilmassa ?

Mikä päättäjiä vaivaa  ? Loputon virta asiantuntojoita varoittaa ja tyrmää Soten ja valinnanvapaus sekä maakuntauudistelun. SILTI SOKEANA VAAN AJETAAN ETEENPÄIN VALOT SAMMUKSISSA MOPOLLA SEINÄÄN

 

alla pari otetta mitä on lausuttu , näityä siis on loputtomasti tässä vain pieni osa

 

Riskejä ovat verorahojen hassaus, pompottelun lisääntyminen ja maailman parhaan hoidon romuttuminen.Oikeasti se 5,8 miljardia, jolla hallitus rahoittaa verovaroin yksityissektorilla tapahtuvaa toimintaa"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä