Jukka Leppälahti Innovaatiokyvykkyys kansalliseksi vahvuudeksi!

Kaikki blogit puheenaiheesta SuomiAreena

Kyllä se tästä vielä synkkenee

Toimittaja Johanna Vesikallion piti ottaa haltiattaren kultalangat käsiinsä Porin SuomiAreenalla, jotta hän sai kolmiosaisen Mitä maakunnasta tulee-keskustelun kuosiin.  Hän onnistui – kaksi alkuteemaa – taide ja menestysyrittäjyys maakunnassa käytiin hyvinkin positiivisissa merkeissä. Unohtamatta ihmiselon perustotuuksia kuitenkaan.

Lobbaus ilman rajoja tekee tuhoja Suomessa

Porin MTV:n SuomiAreena keskusteluista paljastui erikoisen hyvin kuinka lobbaus on kehittynyt jo niin hyvin, että kaavoitustoimen kaapannutta yksityistä firmaa mainostaa keskusteluissa kaupungin virkamies "pelon hälventämiseksi".

FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy on jo saanut monopoliaseman Suomen tuulivoima kaavoituksessa, laatii mm. meluselvityksiä osayleiskaavaa varten jne. ja kaikki muutkit asiaan liittyvät selvitykset.

 

Vesterbacka höpsi innovaatioista SuomiAreenassa

Innovaatiot ovat käsitteellisesti uusia menestyksellisesti lanseerattuja tuotteita, prosesseja tai palveluja. 

Ideat, keksinnöt, jne. eivät sellaisenaan ole innovaatioita. Eivät myöskään sisältötuotteet kuten, pelit, romaanit, elokuvat... 

 

Peter Vesterbacka höpsi SuomiAreenassa: 

"... nyt jo vuosi säädetty tätä (Tallinnan) tunnelia ja on jo tullut vaikka mitä uusia innovaatioita..."

Juhana Vartiainen niputti perussuomalaiset, rasismin ja somalit

Kokoomuksen Juhana Vartiainen syytti SuomiAreena -tapahtumassa Perussuomalaisia rasismista.

Onnea, Oulu!

Rätikkäläntieltä kotisatamaan ja kohti porilaista jazztunnelmaa. Kaksi päivää iloa, onnea ja suuria tunteita. Hetkiä, jotka jättivät jälkensä. Se auringonlaskun sininen lumous, kun meri ja taivas ovat kuin yhtä. Tyyni ulappa, jossa airot seisahtuvat ja aallot lipovat rantahiekkaa. Vierellä hehkuvat kuumat hiilet, pehmeä santa, ihoa koskettava illan jo niin syksyinen viileys. Mieli halajaa takaisin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä